Torill Olsen og Vivian Vindenes

Doblet siden oktober 2016

Fabtech har hatt solid vekst siden oppstarten og får stadig nye og fornøyde kunder på listen

19/06/2017

Fabtech startet med 14 ansatte i oktober 2016 og hadde i mai måned 30 personer i arbeid.

“Vi er ydmyke i forhold til den tillit kundene gir oss, mai måned er så langt den mest hektiske peioden vi har hatt med nærmere 5.000 arbeidete timer, skiftarbeid og en god del overtidsarbeid for å levere ordrene på tid. Det klarte vi takket være et fantastisk team av dyktige og effektive fagfolk” sier en fornøyd Adm. Direktør, Gert Chr. Strindberg.

Fabtech har nå 20 fast ansatte, 3 kontraktsansatte og noen innleide. Horisonten i dagens marked er kort, men det har vært god tilgang på forespørsler samtidig som fornøyde kunder kvitterer med nye ordrer. Vi ser derfor optimistisk på resten av året og håper vi kan fortsette å ansette flinke fagfolk utover høsten slik at vi når målsettingen om 25-30 ansatte innen 31/12. 

To av de sist ankomne er kvinner, det tror vi er sunt for et ellers mannsdominert miljø. Vivian Vindenes er ansvarlig for lager/logistikk og Torill Olsen er ny-engasjert sveiser i Fabtech.

Fra venstre: Torill Olsen, Gert Chr. Strindberg og Vivian Vindenes

Innsatsen har vært fantastisk helt siden vi startet Fabtech i høst, og holdningene til å bidra til selskapets suksess er i en særstilling. Det var derfor svært hyggelig å kunne invitere alle ansatte på blåtur sist fredag, en tur som gikk via Lysøen og Ole Bulls hjem, videre til Bekkjarvik og et fantastisk måltid hos verdensmesteren. Solen skinte og stemningen var svært god.

En liten tur i den nye parken i Bekkjarvik før middag

Lysøen imponerer, vi skulle gjerne hatt en hel dag på øyen, men det får bli senere

Du vet at du har noe godt i vente når du står utenfor denne døren...

Nydelig solnedgang på vei hjem