Marsipankake med makronbunn må til når runde dager skal feires

Fabtech feirer ett år og fortsetter veksten

Det er fantastisk å feire ettårsdag og kunne konstatere at vi er på rett vei i et spennende marked

19/10/2017

Første oktober fylte Fabtech ett år og vi har allerede utrolig mye positivt å se tilbake på, vi kan trygt si at vi har sluttet å krabbe og begynt å gå.

Det har vært hektisk på alle fronter og tiden har gått uvirkelig fort. Nå er systemer og rutiner på plass, verkstedet har vist hva vi er gode for og referanselisten er blitt lang og ikke minst mangfoldig i bredde og tjenestespekter. Vi har hatt mange oppdrag offshore og på landanlegg og vi ligger godt an i forhold til de målene selskapet og eierne har satt seg. Den største takken går til våre kunder som har hatt troen på satsningen vår her på Ågotnes.

Kanskje gleder det oss mest av alt at vi har kunnet fortsette veksten og ansette flere dyktige medarbeidere. De to siste er unge solide fagarbeidere med industrimekaniker bakgrunn og genuin interesse for faget, begge har gått læretiden og tatt fagbrev hos Statoil. Det er med stolthet vi utvider Fabtech Teamet denne høsten med Amalie og Even, de er viktige brikker i strategien vår videre.

      

Amalie Algrøy                                                                 Even Mathias Fagerhøi

Grunnmuren er på plass og i tiden fremover skal vi reise bygget. Våre medarbeidere er den viktigste ressursen selskapet har, vi skal ta godt vare på det gode arbeidsmiljøet, entusiasmen, og latteren som preger gjengen. Vi har sterkt fokus på HMS, ingen skader første året og null skade filosofien er vel forankret i fortsettelsen. Det betyr mye for alle ansatte og for våre kunder.

I årene som kommer ønsker vi oss flere gode oppdrag og ønsker både gamle og nye kunder velkommen til en hyggelig fagprat, ta turen innom eller slå på tråden.