Arnas (t.v.) og Stian ble ansatt i Fabtech 1. november, nå trenger vi flere smilende fjes

Fabtech søker etter dyktige fagarbeidere

Fabtech er i en positiv utvikling og skal ansette fire til fem dyktige fagarbeidere i løpet av neste halvår. Industrirørlegger, platearbeider og sveiser; søk her!

06/12/2021

Hos Fabtech er det full fart, staben teller 32 fast ansatte og i høst har vi i tillegg hatt 10 innleide fagarbeidere. Nå er vi på utkikk etter flere flinke fagfolk som brenner for jobben og som kan være med å bidra til at vi forblir en ledende innovativ industribedrift.

Vi skal ansette fagarbeidere innen følgende kategorier:

  • Industrirørleggere
  • Platearbeidere
  • Sveisere

Som ansatt får du lære mye av våre senior fagarbeidere som har lang erfaring og solid kompetanse. Noen av disse seniorene nærmer seg pensjonsalder og vi trenger å fylle på med litt yngre krefter som ønsker en kjekk arbeidsplass i årene fremover. Fabtech skårer høyt på både kunde- og medarbeidertilfredshet. Vår viktigste ressurs er de ansatte og det vi sammen klarer som team. Vi legger stor vekt på å ansette positive personer som bidrar til et godt arbeidsmiljø, og som evner å samarbeide på tvers av fagene.

I 2020 ble Fabtech ble kåret til årets bedrift i Øygarden. Vår evne til innovasjon og nytenkning var en vesentlig del av utmerkelsen. Vi skal fortsette denne utviklingen, og ønsker at de vi nå skal ansette har respekt for kunnskapen vi har opparbeidet, samtidig som de liker å utfordre det etablerte. Hos Fabtech tenker vi at “tradisjon og innovasjon” går hånd i hånd.

 

Mange fine utfordringer venter nyansatte
Mange fine utfordringer venter nyansatte hos Fabtech

Har du kompetanse innen ett av de nevnte fagområdene og ønsker å bytte jobb nå eller senere? Vi setter vi stor pris på om du tar kontakt med Kjell eller Gert. Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt.

Kjell Tornøe
kt@fabtech.no
M: 916 39 061

Gert Chr. Strindberg
gcs@fabtech.no
M: 900 80 501

Vi håper å høre fra deg.