Montering av Statskobling er en av de nye tjenestene Fabtech tilbyr

Fabtech utvider og tilbyr mekaniske tjenester

Fabtech skal være en komplett tjenesteleverandør og tilbyr nå også mekaniske tjenester

27/11/2017

Våre kunder har indikert et økende behov for mekaniske tjenester i tilknytning til de leveranser Fabtech har på rør og struktur. Vi har derfor benyttet høsten til å ansette flere mekanikere med Fagbrev i tillegg til at vi har videreutdannet og kurset våre ansatte som tradisjonelt har jobbet med andre fagdisipliner.

Fem ansatte har i høst gjennomført opplæring og blitt sertifisert i henhold til NS EN 1591-4:2013 Flensekurs. I tillegg har en av våre nye mekanikere dette fra før og vi har i alt seks sertifiserte montører/mekanikere:

 

 

Behovet for å gjøre reparasjoner og installasjon i varme anlegg onshore og offshore er økende. Fabtech tilbyr elektronisk oppmåling, utarbeidelse av tegningsunderlag, produksjon av rør og strukturer, testing inkl. røntgen, trykktesting opp til 1600 Bar og installasjon i anlegget. Halvparten av våre ansatte har 20-30 års erfaring fra faget, disse blir assistert av yngre dyktige fagarbeidere noe vi mener er en unik kombinasjon.

Fabtech har etablert et godt samarbeid med PSO i Stavanger som er Norsk agent for Stats Group. Vi har bygget vår egen testrigg hvor vi holder kurs i Statskobling:

 

I tillegg har våre operatører gjennomgått kurs i Lokring for dimensjoner opp til og med 4”.

Vi håper dere tar kontakt hvis vi kan være behjelelig med installasjon eller andre mekaniske tjenester.