Tykkveggete duplex rør dominerer i produksjonen nå

Høy aktivitet og edle material kvaliteter er stikkord denne høsten

Vedlikeholdsmarkedet er avhengig av å bytte ut rørsystemer, det er krevende jobber hvor vi får brukt alle deler av vår kompetanse

08/09/2021

Etter en tøff tid med pandemi og lavere aktivitet er ordreboken igjen stigende og aktiviteten stor i verkstedet på Ågotnes.

Spesielt hyggelig er det at vi nå har en solid ordrereserve innenfor ett av våre kjerneområder som er toleranseproduksjon av rørsystemer til vedlikeholdsmarkedet. Hovedtyngden av jobbene er duplex rør med solid veggtykkelse, typiske brønnjobber. Her kan vi skilte med en unik kompetanse og en effektivitet i produksjonen som få matcher.

Fabtech har investert kraftig de siste årene for å kunne tilby våre kunder gode løsninger med rett kvalitet til rett pris. Det vi leverer passer perfekt når det monteres, målingene viser at kundetilfredsheten er på topp.

Bak en vellykket leveranse ligger det betydelige mengder fagkompetanse. Kunnskap om materialer, sammenstilling, sveising, oppmåling, NDT, tryktesting, visuell kontroll og logistikk. Fabtech er så heldig at vi har denne kompetansen, dyktige fagfolk som er stolte over det de leverer, hver dag. Dette i kombinasjon med kunder som støtter våre tanker om innovasjon innen fagområdet gir oss en sterk tro på fremtiden.