Lansering av nye nettsider

Det er med stolthet vi presenterer Fabtech, våre produkter og våre tjenester på de nye nettsidene

26/04/2017

Vi har gledet oss stort til å vise kunder og andre interesserte hva vi holder på med og håper de nye nettsidene gir et godt inntrykk av bedriften og våre tjenester. 

Vi har hatt et fantastisk samarbeid med Apility som leverandør av system og layout, de har forstått våre ønsker og ikke minst vært utrolig raske. Oktan Orangeriet har vært ansvarlig for vår logo og profil, nærheten til Apility og samarbeidet dem imellom har vært nyttig og har bidratt til et vellykket resultat. Vi retter derfor en stor takk til begge selskapene og deres kreative og responsive medarbeidere.

Brukergrensesnittet for våre ansatte er enkelt, vi redigerer tekst og bilder på et blunk. Vi har en nyhetsside hvor vi kan oppdatere dere på det som skjer i bedriften og du kan dessuten melde deg på vårt nyhetsbrev om du går til bunnen av denne siden. Da vil du få en epost fra Fabtech når vi har noe kjekt å fortelle.

Ser dere noe som kan forbedres på nettsidene så tar vi imot alle gode innspill. Linker til sosiale medier kommer etterhvert.